Sunday, October 18, 2009

BAKAL-BAKAL HAJI DIRAIKANSeramai 7 pasangan suami isteri disertai seorang ibu tunggal, para-para bakal Haji telah diraikan di Balai Islam Paya Dalam pada 18 Okt/29 Syawal semalam. Sambutan ini diadakan sebaik sahaja selasa ijtimak yang telah dijadualkan pada setiap bulan.
PAS kawasan bukit Katil turut berbesar hati dengan memberikan cenderahati kepada bakal-bakal haji yang melibatkan DUN Ayer Molek,Ayer Keroh, Bachang dan Bukit Baru.
Cenderahati telah disampaikan oleh saudara Sofi Wahab , selaku YDP Kaw Bukit Katil. Turut serta juga Tn Hj Ali Syariff selaku TYDP , Cikgu Karim Tim Lujnah Tarbiyah, Hj Rahim, bendahari , Pn Masturah , Ketua lujnah Kebajikan.
Saudara Mustapa Ali serta isteri pn Rahimah Abd Latif dan saudara Ramli Dalip serta isteri, Pn Saleha Sultan juga turut bersama-sama bagi menunaikan Haji ditahun ini.Kedua-duanya merupakan ajk kawasan Bukit Katil. Mereka turut berbangga diatas cenderahati serta keraian ini yang menampakkan pekanya PAS KAWASAN BUKIT KATIL terutama terhadap ahli-ahlinya.
"Selamat berangkat ketanah suci, semuga dirahmati dan mendapat Haji Mabrur dan pulang dengan semangat juang tinggi"

No comments:

Post a Comment